Nieuws

Nu ook een gratis sms versturen zonder registratie!

Al jaren is het mogelijk om een smsje te sturen nadat er een account aan is gemaakt. Maar veel mensen willen slecht 1 smsje versturen. Waarom dan een hele registratie procedure waar veel gegevens achter gelaten moeten worden, die niet nodig zijn? Op die vraag wisten wij ook geen antwoord. Daarom zijn we hard aan het werk gegaan en is het nu mogelijk om zonder registratie een sms te versturen.

Super snel, geen onnodige gegevens achterlaten, stuur gewoon een gratis sms.

2500 gratis smsers bereikt

Op 4 augustus hebben we officieel ons 2,5 duizendste lid verwelkomt. Al meer dan ander half jaar worden gratis smsjes verstuurd via onze site, maar sinds enkele maanden stijgen de ledenaantallen extreem hard. Klik hier om verder te lezen.

CDA wil SMS- alarm tegen spijbelen

Scholen moeten ouders via het sturen van een gratis sms waarschuwen als hun kind spijbelt. Het CDA wil door middel van het gratis smsje voorkomen dat scholieren maanden lang niet naar hun lessen gaan, zonder dat de ouders hiervan op de hoogte zijn. Klik hier om verder te lezen.

Sollicitaite kan tegenwoordig ook via sms!?

Ben je opzoek naar een baantje in de marketing en woon je toevallig in Engeland? Dan hoeft je sollicitatiebrief niet langer te zijn dan 160 tekens. Teimlo, de Britse mobiele contentprovider, wil dat de kandidaten zich aanprijzen via de SMS. Klik hier om verder te lezen.

Vrouwen SMSen op de wc, mannen lezen de krant

Mannen lezen graag de krant op het toilet, vrouwen vinden het leuker om te sms’en tijdens het doen van de behoefte. Ook wassen de vrouwen vaker hun handen dan mannen na het bezoek aan de wc. Klik hier om verder te lezen.

Ook in Iran is SMSen weer mogelijk

SMSen in Iran is per 3 juli weer toegestaan. Zo’n twintig dagen geleden werd besloten door de overheid om optie om te smsjes te versturen uit te schakelen. Hiermee probeerde ze het organiseren van de demonstraties te vermoeilijken. Klik hier om verder te lezen.

Nederlands Kampioenschappen SMSen

Kan je super snel SMSen? En wil je toevallig wel 25.000 euro rijker worden? Speedsms.nl daagt je nu uit om mee te doen aan Nederlands Kampioenschappen snel smsen. Klik hier om verder te lezen.

SMSjezenden.nl één jaar oud!!

Op zondag acht maart vierde SMSjezenden haar eerste verjaardag. Sinds 8 maart 2008 is het mogelijk een gratis sms te versturen via onze site. En we hopen dat nog veel gratis smsjes zullen volgen. Klik hier om verder te lezen.

Vliegtickets per sms

Vanaf dinsdag 10 maart 2009 kunnen de reizigers die met KLM vliegen hun ticket ontvangen op hun mobiel via de sms. Op deze manier kan er met een bericht ingecheckt worden voor de meeste Europese bestemmingen, meldde de luchtvaartmaatschappij. Klik hier om verder te lezen

Woningwaarde op vragen via de sms is een groot succes

Woningwizard.nl, stelt particulieren in staat de waarde van een woning via een sms op te vragen. Veel mensen hechten hier grote waarde aan en het is daarom ook een enorm succes geworden. Klik hier om verder te lezen.

smsjeszenden.nl ondersteunt onder andere de volgende providers